Werkwijze

Nestplanning & aanmelden

Wij verwachten lente/zomer een nestje mini's van Winnie x Lio.
Je kan je aanmelden voor een pup door een mailtje te sturen naar info@kadeedoodles.be. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegezonden.

SOCIALISATIE EN OPVOEDING

Wij hechten veel belang aan de ontwikkeling van onze pups en geven ze graag een zo goed mogelijke start. Voor de verzorging, opvoeding en socialisatie van onze pups maken we gebruik van de methodes van "Puppy Culture" en "Badass Breeder". Alle puppies worden in onze living geboren (wij hebben geen kennels!), worden blootgesteld aan allerhande geluiden en activiteiten en worden met veel zorg en liefde grootgebracht.

Australian LabradoodleOPVOLGING

Puppy komt eindelijk thuis! Zowel voor jullie als baasjes als voor jullie pup start hier een nieuw hoofdstuk. Wij begeleiden jullie graag in deze overgang en blijven bereikbaar voor vragen en advies.


Australian Labradoodle

Gastgezinnen

Omdat we graag hebben dat al onze (fok)hondjes voldoende aandacht en liefde ontvangen en we graag ons fokprogramma blijven uitbreiden, zijn we af en toe op zoek naar liefdevolle gastgezinnen voor toekomstige fokhonden. Dit zijn voornamelijk teefjes, maar af en toe zoeken we ook een gezin voor een reutje. Wat verwachten we van jou?

  • je hebt een groot hart voor de Australian Labradoodle 
  • je woont op minder dan een uur rijden van Halen, Limburg 
  • je bent bereid te investeren in een goede opvoeding en basistraining 
  • je bent bereid om onze adviezen op te volgen wat betreft voeding, trimmen, etc. 
  • je hebt voldoende vrije tijd en bent vaak thuis 
  • je bent bereid om regelmatig met ons te communiceren en op bezoek te komen
  • de hond komt 2 maal naar ons terug voor een nestje (teefje) of staat altijd ter beschikking voor een dekking voor ons of collega fokkers (reu). Dit wordt natuurlijk allemaal tijdig gecommuniceerd.Kun je je hierin vinden en wil je graag meewerken aan de toekomst van Kadee? Of heb je vragen? Contacteer ons vrijblijvend via info@kadeedoodles.be